כתוב את הכותרת כאן

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

אודות

פרויקט "פשוט אוכל" הוא פרויקט הסעדה לאירועים שקם מתוך אהבה נקייה ואמיתית לחיוך שמגיע אחרי ביס נכון וטוב. אותו חיוך של סיפוק ילדותי וטהור. כתבנו ארבעה תפריטים שכל אחד מעלה זכרונות אחרים וכולם מותאמים לפיתה ככה שהרוטב נוזל מאושר. את המטבח מוביל שף קובי אוחיון אשר עבד בלא מעט מטבחים ממוקצעים, השף של הרברט סמואל המיתולוגית, מסעדת רפאל של רפי כהן ועוד מטבחים רבים אשר ממוקצעים בקולינרי התל אביבית.

מי אנחנו

אנחנו אנשי פשוט אוכל, מאוהבים בהנאות החיים. הגישה שלנו היא פשוטה, מגיע לך לקבל חוויה ישראלית בכל ביס וביס. שני עשורים שאנחנו עוסקים בקולינריה מצידו של המטבח החם ומצד השירות, אוספים חוויות משותפות שיצרנו ביחד עם אוהבי הקולינריה בארץ. מחכים לצרף גם אתכם. 

אודות

פרויקט "פשוט אוכל" הוא פרויקט הסעדה לאירועים שקם מתוך אהבה נקייה ואמיתית לחיוך שמגיע אחרי ביס נכון וטוב. אותו חיוך של סיפוק ילדותי וטהור. כתבנו ארבעה תפריטים שכל אחד מעלה זכרונות אחרים וכולם מותאמים לפיתה ככה שהרוטב נוזל מאושר. את המטבח מוביל שף קובי אוחיון אשר עבד בלא מעט מטבחים ממוקצעים, השף של הרברט סמואל המיתולוגית, מסעדת רפאל של רפי כהן ועוד מטבחים רבים אשר ממוקצעים בקולינרי התל אביבית.

מי אנחנו

אנחנו אנשי פשוט אוכל, מאוהבים בהנאות החיים. הגישה שלנו היא פשוטה, מגיע לך לקבל חוויה ישראלית בכל ביס וביס. שני עשורים שאנחנו עוסקים בקולינריה מצידו של המטבח החם ומצד השירות, אוספים חוויות משותפות שיצרנו ביחד עם אוהבי הקולינריה בארץ. מחכים לצרף גם אתכם. 

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח.

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח.

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח.

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח.

על אודות

paul-hermann-jeiqzOgwwKU-unsplash-min
לקוחות ממליצות לקוחות ממליצות
לקוחות לקוחות ממליצות
לקוחות ממליצות
לקוחות
davide-cantelli-jpkfc5_d-DI-unsplash-min
לקוחות ממליצות לקוחות ממליצות
לקוחות לקוחות ממליצות
לקוחות ממליצות
לקוחות
לקוחות ממליצות לקוחות ממליצות
לקוחות לקוחות ממליצות
לקוחות ממליצות
לקוחות
alexandru-bogdan-ghita-UeYkqQh4PoI-unsplash-min
לקוחות ממליצות לקוחות ממליצות
לקוחות לקוחות ממליצות
לקוחות ממליצות
לקוחות
mike-tinnion-PrYEJghQZoo-unsplash-min
לקוחות ממליצות לקוחות ממליצות
לקוחות לקוחות ממליצות
לקוחות ממליצות
לקוחות
bevan-kay-x76Pa3Ni3ak-unsplash-min
לקוחות ממליצות לקוחות ממליצות
לקוחות לקוחות ממליצות
לקוחות ממליצות
לקוחות

תפריטים

עזיזה ולורן

פרה פרה

חצי האי יוון

ישראל

מתוקים

חצי האי יוון

ישראל

מתוקים

גלריה

צור קשר

שאלות נפוצות

ארועים עם אנשים שמחים. ארועים באוירה קלילה של אנשים שרוצים להגדיל את הכרס. 

עושים גם אירועים קטנים, כמובן שהתפריטים יהיו בהתאמה לכמות האנשים

ישנם 4 תפריטים לבחור מהם בהתאם לסוג האירוע והאווירה שמחפשים

בגדול מדובר בתפריט מוכן מראש על פי ההתאמה הקולינרית שלנו, אבל אנחנו תמיד פתוחים לשינויים לדוגמא מנות ספיישל שרוצים לעשות וכו'

מתחשבים באופציות לאלרגנים, המטבח לא מתחייב על סטריליות אלרגיות אף פעם.